Open seminarii-le vor continua o data la doua luni, va asteptam cu drag si multumim celor care au participat la seminarul din 25 februarie 2017...
echipa Wing Tsun Gym...!!!


Multumim tuturor participantilor seminarului de Wing Tsun Kung Fu, din 5 noiembrie 2016 la Budo Center Timisoara. Clubul sportiv WingTsunGym va sustine stagii gratuite, cu diferite teme, lunar, pentru a veni in contact cu aceasta eficace arta martiala si o mai buna aprofundare. Va asteptam cu drag la antrenementele noastre de marti si joi de la 17:30 la 19.


LEADERSHIP 4 - 16 Ianuarie 2016 TIMISOARA

In data de 16 ianuarie, Clubul Sportiv Wing Tsun Kung Fu Gym a organizat un nou leadership, cu tema: Forma, ChiSao, LatSao. S-a pus accentul pe etapele antrenamentului traditional de wingtsun, din perspectiva metodologiei sportive moderne. Seminarul s-a adresat gradelor inalte si instructorilor.


LEADERSHIP 3 - 30 Noiembrie 2013 ARAD

In data de 30 noiembrie, Clubul Sportiv Wing Tsun Kung Fu Gym a organizat un nou leadership, in care tema practica de antrenament a fost "Ataca si foloseste-te de reactiile adversarului". Totodata s-a pus accent si pe pregatirea tactica, metoda "portarului"(de fotbal) in stabilirea "podului" spre adversar si metoda "Napoleon" de a provoca apararea prin atac.


ISWinT Our world through a new perspective - 09-17 Iulie 2012 TIMISOARA

CS WTG a continuat colaborarea cu Liga AC care a organizat acest festival international pentru workshop-ul de SelfDefence . Acesta a tinut zilnic timp de o saptamana cu studentii straini inscrisi sfarsindu-se cu un show demonstrativ de prezentare a tehnicilor invatate. Noutatea in acest an a fost un antrenament in aer liber cu toti participantii la acest festival, tinut in cadrul excursiei la Casoaia, jud. Arad. Multumim organizatorilor pentru invitatie precum si participantilor care au avut rabdarea de a urma programul de antrenament!


LEADERSHIP2 - 23 Iunie 2012 ARAD

Proiectul de Leadership - dedicat exclusiv instructorilor - a continuat cu predarea programei dedicata autoapararii in situatia ritualului luptei teritoriale, recunoasterea si prevenirea tuturor fazelor ei: privire, verbala, aratarea cu degetul/impingeri,dezechilibrari, atacul agresorului cu mana dominanta, contra loviturilor cu piciorul la cap (cand suntem la sol). Principiu: Ataca atunci cand calea este libera ; Strategia: Atacul e cea mai buna aparare; Tactica de lupta: limiteaza posibilitatea de miscare a celuilalt, nu-i lasa niciun spatiu si nu-i oferi sansa de a te ataca sau de a se apara; Deviza: Dorinta mea e lege!


LEADERSHIP - 21 Aprilie 2012 TIMISOARA

CS WingTsunGYM a inceput un nou proiect - Leadership. Obiectivul seminarului a fost cresterea nivelului de pregatire a instructorilor. Pe parcursul derularii acestor seminarii se vor studia diferite teme de predare a programelor de antrenament, management-ul si marketing-ul scolilor. Tema acestui Leadership au fost: corectarea Formelor (SNT, CK) si programele de LatSau ("Cele 12 atacuri") din WingTsun-ul traditional.


SEMINAR CU EXAMINARE DE GRAD - 26 Noiembrie 2011 TIMISOARA

Clubul Sportiv "Wing Tsun Kung Fu GYM" a organizat sambata, 26.11.2011, cu incepere de la ora 10:00, seminarul national cu tema Tehnici de autoaparare impotriva atacurilor de baston, cutit si pistol . In cadrul seminarului, a avut loc o familiarizare cu cele mai frecvente atacuri armate, iar pentru doritori (+18 ani), o sedinta de trageri cu arma letala (pistol cu glont, calibrul 9mm) intr-un poligon indoor sub supraveghere autorizata, cu aceasta ocazie multumim instructorului de tragere Marius Stanus pentru intregul suport tehnic acordat. http://magtehnica.weebly.com/

Cu ocazia seminarului, felicitam instructorii Ciprian Muranyi, Adam Lajos si Vlad Pascu, care au trecut examinarea de grad. Felicitari!


ISWinT (International Student Week in Timisoara) is an international festival that gathers participants from all over the world each year since 1994. The purpose of this festival is to give the students from different countries the opportunity to communicate freely, to express their opinions in a productive manner, while enjoying a taste of our local culture. Each edition’s theme was selected in order to show the student’s concerns towards the present and the future.

http://www.iswint.ro/

SELF DEFENCE – workshop 18-27.07.2011 Timisoara

Did you ever wonder how it would be like to walk all by yourself on a dark alley? Were you ever frightened by the sound of steps behind you? Did it ever occur that you would cross a road in order to avoid a group of people? Well, never again...This year we offer you a workshop that will help you handle things better in a tight spot. It will consist of learning a series of techniques that could help you defend yourself, learn how to fall without injuring yourself, divert direct attacks and on occasion even retaliate.Maybe you won’t become superman after this week but you will have a better understanding of your own body and some knowledge that may very well prove useful in the future. Remember that it’s not the stronger one that wins the fight but the one who wants the most to win.


SEMINAR CU EXAMINARE DE GRAD - 14 Mai 2011 TIMISOARA

Clubul Sportiv "Wing Tsun Kung Fu Gym" a organizat sambata, in data de 14 mai 2011, incepand cu orele 10:00, seminarul cu examinare de grad cu tema WT contra CHEI si PRIZE din alte stiluri de lupta . S-a adresat in principal practicantilor care doresc sa controleze adversarul, nu sa-l raneasca! Participarea a fost deschisa tuturor care au vrut sa vada si o alta abordare a acestei teme! Felicitam pe toti participantii care au promovat examenul de grad!


SEMINAR CU EXAMINARE DE GRAD - 27 Noiembrie 2010 TIMISOARA

Clubul Sportiv "Wing Tsun Kung Fu Gym" a organizat in data de 27.11.2010 incepand cu orele 10:00 seminarul national de Wing Tsun , avand ca tema Chi-Sau - simtul tactil in aplicatii de lupta. Seminarul s-a adresat atat incepatorilor, prin invatarea de Daan-Chi-Sau, Poon-Sau si Kuo-Sau, cat si pentru avansati, Sectiile de Chi-Sau si aplicatiile acestora. Desi pentru unii participanti a fost primul contact cu metoda de pregatire specifica ChiSau, toti au gasit foarte interesanta tema expusa. Felicitam pe toti cei care au fost prezenti!


Manifestarea " EZOTERIC-FEST " 11-14 Noiembrie TIMISOARA

In cadrul manifestarii EZOTERIC-FEST , Clubul Sportiv "Wing Tsun Kung Fu Gym" a sustinut demonstratii sub titlul Mai rapid decat frica - Wing Tsun Kung Fu . Dezvoltarea simtului tactil prin metoda unica de antrenament ChiSau, reprezinta avantajul luptatorului Wing Tsun in fata variatelor tipuri de agresiuni. Pastrand in permanenta contactul cu agresorul, acesta este impiedicat sa atace. ChiSau inseamna reflex, control si siguranta!

http://www.youtube.com/watch?v=4a-neTD1Sx8


Manifestarea " Sport, Inteligenta, Nonviolenta "

Etapa Timisoreana a campaniei nationale Stop Violenta la Grupul Scolar Industrial de Transporturi Auto Timisoara - 18 iunie 2010.

Instructorii CS Wing Tsun Kung Fu GYM a prezentat o programa speciala, in care tehnicile wing tsun pot creste simtitor sansele de autoaparare in cadrul unei agresiuni stradale, scolare etc.


Trofeul " Tamashi"

Timisoara a gazduit sambata, 5 iunie 2010, cel mai important eveniment din lumea artelor martiale din partea de vest a tarii. Evenimentul a reunit aproape toate stilurile de lupta, printre care si Wing Tsun Kung Fu. " Am vrut sa reunim toate stilurile de lupta si sa oferim posibilitatea sportivilor sa se intalneasca cu adversari mai putini obisnuiti, si nu in ultimul rand, sa oferim timisorenilor sansa de a intelege ramurile atat de diferite ale sporturilor de contact ", a spus Alin Dubles al carui club, impreuna cu Federatia Romana de Freefight-Kickboxing au organizat o competitie de neuitat.

http://www.youtube.com/watch?v=XmVm1YTMdaM


In data de 13.03.2010 a avut loc Stagiul National al Clubului Sportiv Wing Tsun Kung Fu Gym , reunind participanti din judetele Timis si Arad. Stagiul de pregatire a aprofundat atat practic cat si teoretic conceptele de aparare contra agresiunii urbane, prin intermediul tehnicilor avansate de Wing Tsun. In incheiere, au avut loc examenele de grad, unde s-a pus accentul pe corectitudinea tehnicilor, precum si insusirea temeinica a principiilor si conceptelor de lupta. Felicitam pe toti cei care au promovat!


In data de 30.05.2009 s-a tinut un stagiu de pregatire si examinare in stilul WingTsun Kung Fu din cadrul clubului nostru.

In cele 4 ore de antrenament s-a facut o recapitulare a programelor de pregatire tehnico-fizica a fiecarui cursant; un rol imporant fiind studiul teoriei, terminologiei si istoriei WingTsun Kung Fu-ului.

Seminarul s-a incheiat cu examinarea cursantilor care s-au dovedit a fi bine pregatiti.

Wing Tsun Gym © 2013